гр. София
Бул. "В. Левски" №74

Тел. 0876 002 333
e-mail: yolisa@abv.bg

ПродуктиЧаши за кафе и чай фин порцелан

Начало  /  Фин порцелан  /  Чаши за кафе и чай фин порцелан
В тази категория ще откриете висококачествени сервизи и комлекти за сервиране на чай и кафе от фин порцелан на едро, директен внос от Китай от фирма Yolisa. Целият асортимент от сервизи за чай и кафе от фин порцелан на едро е съобразен със стандартите за качество и безопасност на Европейския съюз.
12>
подреди по Цена  подреди по Име
Красива чаша с мак Красива чаша с мак Красива чаша с мак Красива чаша с мак 7,90 лв. Бяла, релефна чаша, чинийка и лъжичка Бяла, релефна чаша, чинийка и лъжичка Бяла, релефна чаша, чинийка и лъжичка Бяла, релефна чаша, чинийка и лъжичка 14,90 лв. Комплект за кафе от фин порцелан Комплект за кафе от фин порцелан Комплект за кафе от фин порцелан Комплект за кафе от фин порцелан 7,90 лв. Червена чаша с чинийка за кафе, чай или капучино Червена чаша с чинийка за кафе, чай или капучино Червена чаша с чинийка за кафе, чай или капучино Червена чаша с чинийка за кафе, чай или капучино 9,90 лв.
Нестандартна чаша за кафе с мак Нестандартна чаша за кафе с мак Нестандартна чаша за кафе с мак Нестандартна чаша за кафе с мак 7,90 лв. Термочаша Фотообектив Термочаша Фотообектив Термочаша Фотообектив Термочаша Фотообектив 17,90 лв. Комплект от фин порцелан за кафе с Мак Комплект от фин порцелан за кафе с Мак Комплект от фин порцелан за кафе с Мак Комплект от фин порцелан за кафе с Мак 9,90 лв. Елегантна чаша за кафе, чай или капучино Елегантна чаша за кафе, чай или капучино Елегантна чаша за кафе, чай или капучино Елегантна чаша за кафе, чай или капучино 9,90 лв.
Ефектна чаша с чинийка Ефектна чаша с чинийка Ефектна чаша с чинийка Ефектна чаша с чинийка 7,90 лв. Чаши за капучино, чай или кафе с Мак Чаши за капучино, чай или кафе с Мак Чаши за капучино, чай или кафе с Мак Чаши за капучино, чай или кафе с Мак 9,90 лв. Синя чаша за кафе, чай, капучино Синя чаша за кафе, чай, капучино Синя чаша за кафе, чай, капучино Синя чаша за кафе, чай, капучино 7,90 лв. Черна чаша с чинийка фин порцелан Черна чаша с чинийка фин порцелан Черна чаша с чинийка фин порцелан Черна чаша с чинийка фин порцелан 7,90 лв.
Порцеланова чаша с чинийка за кафе и чай Порцеланова чаша с чинийка за кафе и чай Порцеланова чаша с чинийка за кафе и чай Порцеланова чаша с чинийка за кафе и чай 7,90 лв. Комплект за кафе / чай - фин порцелан Комплект за кафе / чай - фин порцелан Комплект за кафе / чай - фин порцелан Комплект за кафе / чай - фин порцелан 7,90 лв. Чаши за кафе, чай, мляко, капучино Чаши за кафе, чай, мляко, капучино Чаши за кафе, чай, мляко, капучино Чаши за кафе, чай, мляко, капучино 7,90 лв. Чаша "Лятно настроение" Чаша "Лятно настроение" Чаша "Лятно настроение" Чаша "Лятно настроение" 7,90 лв.
Комплект за чай с чайниче Комплект за чай с чайниче Комплект за чай с чайниче Комплект за чай с чайниче промоция29,90 лв.24,90 лв. Чаша за чай с огнеупорна каничка Чаша за чай с огнеупорна каничка Чаша за чай с огнеупорна каничка Чаша за чай с огнеупорна каничка 24,90 лв. Комплект от фин порцелан за кафе / чай Комплект от фин порцелан за кафе / чай Комплект от фин порцелан за кафе / чай Комплект от фин порцелан за кафе / чай 9,90 лв. Красиви чаши за кафе или чай Красиви чаши за кафе или чай Красиви чаши за кафе или чай Красиви чаши за кафе или чай 10,90 лв.
12>