гр. София
Бул. "В. Левски" №74

Тел. 0876 002 333
e-mail: yolisa@abv.bg

ПродуктиЧаши за кафе и чай фин порцелан

Начало  /  Фин порцелан  /  Чаши за кафе и чай фин порцелан
В тази категория ще откриете висококачествени сервизи и комлекти за сервиране на чай и кафе от фин порцелан на едро, директен внос от Китай от фирма Yolisa. Целият асортимент от сервизи за чай и кафе от фин порцелан на едро е съобразен със стандартите за качество и безопасност на Европейския съюз.
12>
подреди по Цена  подреди по Име
Красива чаша с мак Красива чаша с мак Красива чаша с мак Красива чаша с мак промоция7,90 лв.3,99 лв. Бяла, релефна чаша, чинийка и лъжичка Бяла, релефна чаша, чинийка и лъжичка Бяла, релефна чаша, чинийка и лъжичка Бяла, релефна чаша, чинийка и лъжичка 14,90 лв. Комплект за кафе от фин порцелан Комплект за кафе от фин порцелан Комплект за кафе от фин порцелан Комплект за кафе от фин порцелан промоция7,90 лв.3,99 лв. Червена чаша с чинийка за кафе, чай или капучино Червена чаша с чинийка за кафе, чай или капучино Червена чаша с чинийка за кафе, чай или капучино Червена чаша с чинийка за кафе, чай или капучино промоция7,90 лв.3,99 лв.
Нестандартна чаша за кафе с мак Нестандартна чаша за кафе с мак Нестандартна чаша за кафе с мак Нестандартна чаша за кафе с мак промоция6,90 лв.3,99 лв. Комплект от фин порцелан за кафе с Мак Комплект от фин порцелан за кафе с Мак Комплект от фин порцелан за кафе с Мак Комплект от фин порцелан за кафе с Мак промоция9,90 лв.4,99 лв. Златен комплект за кафе и чай Златен комплект за кафе и чай Златен комплект за кафе и чай Златен комплект за кафе и чай 24,90 лв. Елегантна чаша за кафе, чай или капучино Елегантна чаша за кафе, чай или капучино Елегантна чаша за кафе, чай или капучино Елегантна чаша за кафе, чай или капучино промоция9,90 лв.4,99 лв.
Ефектна чаша с чинийка Ефектна чаша с чинийка Ефектна чаша с чинийка Ефектна чаша с чинийка промоция7,90 лв.3,99 лв. Чаши за капучино, чай или кафе с Мак Чаши за капучино, чай или кафе с Мак Чаши за капучино, чай или кафе с Мак Чаши за капучино, чай или кафе с Мак промоция9,90 лв.4,99 лв. Синя чаша за кафе, чай, капучино Синя чаша за кафе, чай, капучино Синя чаша за кафе, чай, капучино Синя чаша за кафе, чай, капучино промоция7,90 лв.3,99 лв. Черна чаша с чинийка фин порцелан Черна чаша с чинийка фин порцелан Черна чаша с чинийка фин порцелан Черна чаша с чинийка фин порцелан промоция7,90 лв.3,99 лв.
Порцеланова чаша с чинийка за кафе и чай Порцеланова чаша с чинийка за кафе и чай Порцеланова чаша с чинийка за кафе и чай Порцеланова чаша с чинийка за кафе и чай промоция7,90 лв.3,99 лв. Луксозни розови чаши - 300 мл. в комплект Луксозни розови чаши - 300 мл. в комплект Луксозни розови чаши - 300 мл. в комплект Луксозни розови чаши - 300 мл. в комплект 34,90 лв. Чаша с капак за чай/кафе Чаша с капак за чай/кафе Чаша с капак за чай/кафе Чаша с капак за чай/кафе 10,90 лв. Комплект за кафе / чай - фин порцелан Комплект за кафе / чай - фин порцелан Комплект за кафе / чай - фин порцелан Комплект за кафе / чай - фин порцелан промоция6,90 лв.3,99 лв.
Чаши за кафе, чай, мляко, капучино Чаши за кафе, чай, мляко, капучино Чаши за кафе, чай, мляко, капучино Чаши за кафе, чай, мляко, капучино промоция7,90 лв.3,99 лв. Бял комплект за кафе релефен порцелан Бял комплект за кафе релефен порцелан Бял комплект за кафе релефен порцелан Бял комплект за кафе релефен порцелан 29,90 лв. Чаша "Лятно настроение" Чаша "Лятно настроение" Чаша "Лятно настроение" Чаша "Лятно настроение" промоция7,90 лв.3,99 лв. Комплект за чай с чайниче Комплект за чай с чайниче Комплект за чай с чайниче Комплект за чай с чайниче 29,90 лв.
12>